Huisregels

Info

Wanneer het bestuur iets te melden heeft, wordt dit gepost op onze Facebookpagina KUBA Infopage, op de website en/of zal dit meegedeeld worden per mail.

Opgelet

De kleedkamers kunnen niet afgesloten worden (ieder lid moet namelijk in en uit kunnen). Het is daarom verstandig om al je waardevolle voorwerpen mee te nemen in de sporthal. Er kan ook gebruik gemaakt worden van de gratis kluisjes in de sporthal. Als je iets bij je hebt dat waardevol is, kun je altijd gratis één van de opbergkluisjes gebruiken. We zijn namelijk niet verantwoordelijk voor gestolen of verloren voorwerpen.

Verzekering

Onze club heeft zich aangesloten bij FROS. Via deze overkoepelende organisatie zijn wij verzekerd. Onze leden zijn verzekerd tegen ongevallen voor zover het lidgeld betaald is.

Meer info op fros.be

Reglementen van KUBA

Reglement sporthal

We vragen we om gepaste sportkledij te dragen. Roken is in de hele sporthal verboden en rommel hoort thuis in de vuilnisbak. Voor de overige reglementen van de sporthal kun je je melden bij de receptie van de sporthal. Ook is er een mogelijkheid om gebruik te maken van een dorstlessende waterfontein in de gang.

Toernooien

Je inschrijving voor toernooien worden door de club zelf betaald. Mits als tegenprestatie je als deelnemer jouw laatste nieuwe clubshirt draagt tijdens het toernooi.

Doorschuifsysteem

Hou rekening met de leden die op de tribune zitten te wachten. Het is leuker als iedereen kan spelen, daarom vragen we, pas een doorschuifsysteem toe, zodat iedereen kan spelen. Dat betekent: 1 match spelen met dezelfde spelers en dan plaatsmaken voor de leden die zitten te wachten op de bank. Dan kan iedereen spelen.

Zwartspelers

In jouw belang controleert het bestuur regelmatig de terreinen om na te gaan of iedere speler wel degelijk lid is van onze club. Omdat we in het begin nog niet alle nieuwe leden kennen, kan ook jij hierover aangesproken worden. Om dit vlot te kunnen controleren vragen we je om je lidkaart altijd bij je te hebben. Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen. Wanneer een niet-lid wil spelen, dan moet hij/zij zich aanmelden bij Angelo Bovyn. Leden hebben ook altijd voorrang op niet-leden en kunnen door de bestuursleden van de velden verwijderd worden, indien dit nodig zou blijken. Vanaf heden kan een niet-lid één maal proberen, en krijgt op de avond zelf de nodige gegevens om zich wel of niet te kunnen inschrijven, als ze dit wensen.

Kleedkamers

De indeling van de kleedkamers gebeurt als volgt en staat ook op de infoschermen van de sporthal

Dames - Kleedkamer 4
Heren - Kleedkamer 2, 3

De toestand van de kleedkamers en sporthal wordt gecontroleerd. Bij vandalisme gepleegd door leden van de club zullen er zo nodig sancties genomen worden.

Inschrijvingen en lidgelden

Inschrijven kan je via de inschrijvingspagina. Bij betaling, voor inschrijving, wordt er automatisch akkoord gegaan met de ‘Voor akkoord’ regels hieronder.

Het lidgeld

Na inschrijving krijgen nieuwe jeugdleden van ons een gratis KUBA t-shirt. Recreanten kunnen een nieuw shirt bekomen op vraag. Inschrijven voor bestaande leden kan na het ontvangen van een inschrijvingsmail na de seizoensstop. Nieuwe leden kunnen inschrijven vanaf begin september! Hou rekening met de eerder vermelde ledenstop!

Voor akkoord

Bij betaling, voor inschrijving, wordt er automatisch akkoord gegaan met het KUBA clubreglement (deze pagina), het huisreglement van de sporthal, de GDPR-regels en de clausule dat KUBA er zich van weerhoudt om lidgelden terug te betalen.

Lessen

De badmintonlessen vinden iedere zaterdag plaats van 9 tot 11 uur & woensdag van 18.30 tot 20 uur, verplicht voor jeugd en vrijblijvend voor volwassenen. De jeugdspelers groeien in hun oefeningen en kunnen 5 levels doorlopen. En krijgen per level een vooraf bepaald kleur van handgreep toegewezen:

  • Level 1  = wit
  • Level 2 = geel
  • Level 3 = blauw
  • Level 4 = rood
  • Level 5 = zwart

Ongeacht de leeftijd zullen de jeugdspelers starten vanaf level 1 en naar eigen kunnen in level verhogen. Jaarlijks zullen er enkele tests gebeuren waar de jeugdspeler, na het slagen ervan, verhogen in level. Meer info.

Foto’s en links

Vanaf heden kun je ook digitaal meer te weten komen over de evenementen, toernooien, foto’s of downloaden van documenten voor terugbetaling van het ziekenfonds en dit via:

Kuba dankt zijn sponsors Kom meer te weten