IMG20240224095019 MG 0341 lighten

Recreanten

vanaf
17
jaar

Bij KUBA staat recreatief sporten op de eerste plaats, waarbij plezier en ontspanning vooropstaan. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, bij onze club kan je badminton spelen op jouw niveau, zonder verplichtingen of prestatiedruk.

Onze leden hebben een gedeelde passie voor badminton en we moedigen elkaar aan om ons spel te verbeteren. Kom langs en ervaar zelf de sportieve sfeer van onze club!

Ik wil me inschrijven

Speeltijden

Speeltijd
Woensdag 20u00 - 22u00
Zaterdag 09u00 - 11u00

Raadpleeg zeker onze kalender, deze is altijd up-to-date.

Inschrijving

Bij KUBA staat recreatief sporten op de eerste plaats, waarbij plezier en ontspanning voorop staan. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, bij onze club kun je badminton spelen op jouw niveau, zonder verplichtingen of prestatiedruk.

Onze leden hebben een gedeelde passie voor badminton en we moedigen elkaar aan om ons spel te verbeteren. Kom langs en ervaar zelf de sportieve sfeer van onze club!

Ik wil me inschrijven
80

Compleet seizoen

September 2024 tot en met september 2025.

70

Half seizoen

Januari 2025 tot en met september 2025.

KUBA sponsort jouw toernooideelname

Wist je dat KUBA de deelnamekosten voor je toernooien steeds voor haar rekening neemt? Als wederdienst vragen we je om tijdens het toernooi je nieuwste clubshirt te dragen. Zo hebben we het ook opgenomen in onze huisregels. Op deze manier laten we samen zien dat we trots zijn op onze club en versterken we onze teamgeest.

Duurzaam en stijvol nieuw clubshirt

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we in 2024 opnieuw een nieuwe clubshirt zullen introduceren. En het beste nieuws? Onze nieuwe clubshirt is gemaakt van 100% gerecycled polyester. Dit betekent dat elke shirt bijdraagt aan een beter milieu, aangezien elk exemplaar gemiddeld 25 plastic flessen hergebruikt.

Niet alleen ziet het nieuwe design er fantastisch uit, maar het biedt ook een duurzame keuze voor onze leden. We zijn trots op deze stap naar meer milieuvriendelijke oplossingen en hopen dat onze leden met trots en plezier het nieuwe clubshirt zullen dragen.

FZ2743738 2034 ALBERTI 601

Laatste nieuws

  • 01.06.2024

    Nieuwe website gelanceerd

    Vandaag hebben we met trots onze vernieuwde website gelanceerd! Met een frisse nieuwe look en uitgebreidere informatie is de website nu nog gebruiksvriendelijker en boeiender dan ooit tevoren. Een van de opvallende toevoegingen is een actieve...

  • 23.04.2024

    Nieuwe sportvloer op komst

    Goed nieuws! Na lang wachten hebben we eindelijk bevestiging gekregen dat de langverwachte nieuwe sportvloer er uiteindelijk toch komt. De installatie staat gepland tijdens de grote vakantie, gelijktijdig met het Kortrijkse bouwverlof. Hierdoor...

Alle nieuwsberichten
Shuttle
Kuba dankt zijn sponsors Kom meer te weten