Nieuws

 • 01.06.2024

  Nieuwe website gelanceerd

  Vandaag hebben we met trots onze vernieuwde website gelanceerd! Met een frisse nieuwe look en uitgebreidere informatie is de website nu nog gebruiksvriendelijker en boeiender dan ooit tevoren. Een van de opvallende toevoegingen is een actieve kalender, waardoor bezoekers snel en gemakkelijk op de hoogte kunnen blijven van komende evenementen en activiteiten.

  Een van de hoogtepunten van de nieuwe website is de toevoeging van foto's, die nu al te vinden zijn op de site. We zijn van plan om regelmatig fotoalbums aan te vullen, waardoor onze leden en bezoekers een visueel verslag krijgen van onze evenementen en bijeenkomsten.

  Belangrijk nieuws zal voortaan ook op onze website worden gedeeld, en inschrijvingen voor trainingen en toernooien zullen uitsluitend online plaatsvinden. Dit stelt ons in staat om efficiënter te communiceren en onze diensten verder te verbeteren. Verken onze nieuwe website vandaag nog en ontdek alle spannende veranderingen!

 • 23.04.2024

  Nieuwe sportvloer op komst

  Goed nieuws! Na lang wachten hebben we eindelijk bevestiging gekregen dat de langverwachte nieuwe sportvloer er uiteindelijk toch komt. De installatie staat gepland tijdens de grote vakantie, gelijktijdig met het Kortrijkse bouwverlof. Hierdoor zullen de werkzaamheden naar verwachting afgerond zijn tegen het begin van ons nieuwe badmintonseizoen. Deze aankomende verbetering belooft niet alleen een upgrade te worden van de sportzaal, maar zal ook een boost geven aan de algehele speelervaring voor onze leden. We kijken reikhalzend uit naar de voltooiing van dit project en zijn dankbaar voor de inspanningen die zijn geleverd om dit te realiseren.

 • 30.03.2024

  Jaarlijkse FROS-training "Dubbel or Nothing! 2.0"

  Elk jaar organiseren we bij KUBA een interessante FROS-trainingsdag met dit jaar als thema "Dubbel or Nothing! 2.0". Onder leiding van FROS-trainer Arno Boonants, ook bekend als paralympische trainer, stond de training in het teken van dubbelspel, zowel gemengd als niet-gemengd, met een specifieke focus op beginnende (toernooi)spelers. De training begon met een niet-alledaags en intensieve opwarming, gevolgd door praktische oefeningen die de deelnemers leerden hoe ze zich moeten positioneren en bewegen tijdens dubbelspel. Met een mix van plezier en serieuze inzet genoten de deelnemers van deze verrijkende ervaring, waarbij ze hun vaardigheden en begrip van het spel verder ontwikkelden onder de deskundige begeleiding van Arno Boonants.

 • 27.02.2024

  In Memoriam

  Met diepe droefheid delen we het nieuws van het overlijden van Ghislain Demolie. Hoewel nieuwe leden mogelijk niet bekend zijn met zijn naam, was Ghislain een gerespecteerde trainer binnen onze badmintoncommunity. Voor velen van ons was hij meer dan alleen een coach; hij was een mentor en een vriend, die ons de fijne kneepjes van de sport bijbracht. Onze oprechte deelneming en steun gaan uit naar zijn familie en vrienden in deze bijzonder moeilijke tijd. Ghislain zal altijd herinnerd worden in onze harten en in de vele herinneringen die hij met ons deelde op en naast het badmintonveld.

 • 20.01.2024

  KUBA-jeugdtoernooi was weer een succes

  Wauw! Wat heeft de jeugd dit jaar weer voor een massale opkomst gezorgd. Maar liefst 76 kids vulden onze sportzaal voor een volledige dag sport, zweet en vriendschap. Ook dank aan alle supporters die tijd vrijmaakten om hun zoon, dochter, broers, zus, kleinkind... te komen steunen. Met jullie aanwezigheid hebben ze net dat tikje extra harder kunnen slaan, waren ze net wat beter gefocust. Naar jaarlijkse traditie lieten we dit keer 'King friet' aanrukken voor om hongerige mond op de middag te stillen – en dat werd met smaak verwelkomd.

Kuba dankt zijn sponsors Kom meer te weten